Ga mee werken aan het landschap op de boerderij!

Op zaterdagen in januari, februari en maart 2018 kun je weer meedoen met de Werkgroep Landschapskwaliteit en je inzetten voor het onderhoud op het erf van boerderijen in Stompwijk en Zoeterwoude.

Op 3 maart gaan we aan de slag op het adres Papeweg 6 te Zoeterwoude; de boerderij van G. Overdevest gelegen aan de (parallelweg van de) rondweg rond Zoeterwoude-Dorp, de N 206.

We verzamelen om 10.00. Pauze rond 12.30 en sluiting rond 16.00. Eigen brood meenemen; koffie/thee wordt verzorgt en ook een pan met soep.

 

Aanvang 10.00 en sluiting rond 16.00, met een pauze van ca. 45 minuten vanaf 12.30.

 

De werkgroep zorgt voor het benodigde gereedschap en werkhandschoenen.
Voor de pauze zelf boterhammen meenemen. Voor koffie, thee en soep wordt gezorgd.

 

De komende zaterdagen zien er als volgt uit:

·         Zaterdag 17 februari is er géén knotten om ieder in de gelegenheid te stellen die dag naar de weidevogeldag te gaan op kasteel Duivenvoorde in Voorschoten.

·         Zaterdag 24 februari werken we op een nieuwe locatie: een bosje op het laatste stuk van de Westeindseweg. Deze werkdag is in voorbereiding. Nadere info volgt.

·         Zaterdag 3 maart (en dat is dan meteen de laatste dag van het seizoen) werken we op een andere nieuwe locatie.  Nadere info volgt.

 

Om je aan te melden en voor informatie over de locatie, neem contact op met Sietse Altena, s.altena@hetnet.nl of 06 11286930

 

De “Werkgroep Landschapskwaliteit” is een groep vrijwilligers die in het Land van Wijk en Wouden boerderijen ondersteunt bij het onderhoud van landschapselementen op hun erf en land.