Nu de dagen korter worden, de nachten kouder met af en toe een stevige storm, is de winter onmiskenbaar in aantocht. In het ruige najaar zoeken we de kachel weer op en menigeen neemt een hartversterkertje. Een schnaps of een berenburger past bij een bijzonder bezoek aan de Woeste Hoeve.

 

U wordt uitgenodigd om in zo’n ambiance op de Woeste Hoeve – midden op het platteland en op een kruispunt van vaarwegen – te komen luisteren en kijken. Kom luisteren naar lokale vertellers, die net als u weer en wind trotseren om de sfeer te proeven van het open,  landelijke gebied.

 

Voordrachtkunstenaars en ook ‘gewone amateurs’  zullen een wild, ontroerend, romantisch  of woest verhaal aan u voordragen. Zelf geschreven of uit andermans werk. Samen nemen ze u mee om alle bezoekers een leuke avond te bezorgen. Meldt u snel aan want vol is vol.

 

Waar en wanneer?

Datum:               Vrijdag 24 november

Tijd:                     Start 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur

Locatie:                Hoogeveenseweg 13, 2731 LA, Benthuizen

 

Aanmelden bij voorkeur via email: wvdgeest@gmail.com of telefonisch 071-5802010

 

Kosten

Voor leden van de VANL Wijk en Wouden is deze activiteit gratis,  voor niet-leden vragen wij een bijdrage van € 5,- per persoon. Als u zich deze dag aanmeldt als burgerlid van Wijk en Wouden (€ 25 per jaar), dan betaalt u niets.

 

Kom bij voorkeur op de fiets!

Kleed u goed aan, want het kan tochten in een boerenschuur!

 

Het land van Wijk & Wouden is het platteland tussen de steden Leiden, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer en Leidschendam.

 

De vereniging voor Agrarisch Natuur en Landschaps-beheer Wijk & Wouden zet zich in voor dat gebied. Dat doet ze door agrarisch natuurbeheer voor boeren te organiseren en te ontwikkelen en door agrariërs en burgers samen te betrekken bij de ontwikkeling van de streek. Kijk voor meer informatie over VANL Wijk en Wouden op onze website www.wijkenwouden.nl

 

Het comité De Vier Jaargetijden organiseert, onder de vlag van de Vereniging Wijk & Wouden diverse evenementen. Niet alleen  voor leden, maar ook voor in- en omwonenden van het land van Wijk & Wouden: een polderlandschap om van te houden!