Ontdek de heerlijkste producten uit de regio

Je bent van harte welkom om op donderdag 5 mei de mooiste producten uit de regio te komen ontdekken op de streekmarkt en braderie in de Doezastraat in Leiden. Ontmoet de producenten en luister naar hun (smakelijke) verhalen over alle bijzondere producten die in de Leidse regio worden gemaakt.

Dit jaar zijn er meer dan 25 producenten te vinden, van biologische kwekers tot couturiers, die met producten en technieken werken die typerend zijn voor de Leidse regio: oer-Hollands, met weiden, molens, meren, bollenvelden, duinen en zee. Natuurlijk is er heel veel lekker eten en drinken op de markt, maar er zijn ook  bijzondere non-foodproducten zoals wol, tuinplanten en houtproducten te koop en te bekijken.

Waar en wanneer

De markt wordt gehouden op 5 mei, van 09:00 tot 17:00 uur in Leiden, op de Doezastraat en Herenstraat tot aan de Vrijheidslaan. Toegang is gratis en er is ieder jaar van alles te doen!

 

Zo was de streekmarkt in 2012:

 

 

Organisatie

De braderie en streekmarkt worden georganiseerd door Land van Wijk & Wouden in samenwerking met de winkeliersvereniging van de Doezastraat in Leiden en Slow Food Groene Hart.